Dřevěné-kliky.cz

Vyrábíme řadu dveřních klik v různých dřevinách – jilm, dub, buk, ořech, třešeň, jasan, švestka. Všechny kliky jsou ošetřeny dvěma vrstvami tvrdovosku (voňavé směsi z přírodních olejů a z alpských bylin od rakouské firmy Complex), který zajišťuje vysokou odolnost a snadnou omyvatelnost. V sortimentu naleznete dveřní a okenní kliky, madla a úchytky, výrobky ze dřeva, výrobky z ovčí vlny. Řezbářské kurzy, teambuilding.

Kliky dveřní
Kolikrát denně otevíráme dveře a saháme přitom na kliku? Někdo dvacetkrát, někdo třeba stokrát… Je to jen krátký okamžik, ale i při něm můžeme zažít setkání s něčím neobyčejně obyčejným, jednoduše krásným a skutečným. Dřevěné kliky z naší rodinné dílny chtějí pohladit, zahřát na duši, rozveselit, vyvolat úžas. Jsou vyráběny ručně a jejich tvary.

Kliky okenní
Vedle dveřních klik vyrábíme také kliky na okna. Pokud se chcete dotýkat živého dřeva i při otevírání Vašich oken, je pouze na Vás, zda vyberete stejnou dřevinu jako pro kliky dveřní, nebo jinou.

Madla a úchytky
Potřebujete madla s hezkým tvarem pro Vaši skříň, šuplík nebo posuvné dveře? Připravujeme pro Vás novou kolekci. Zatím zde najdete první ukázky.

Výrobky ze dřeva
Podívejte se na ukázky některých z našich výrobků zhotovených přímo na individuální zakázku.

Výrobky z ovčí vlny
Ovčí rouno nás zahřívá na dotyk i na pohled, a proto se jím rádi obklopujeme a tvoříme z něj hřejivé dárky pro naše blízké.

Kurzy
Aktuální termíny kurzů najdete na e-shopu www.rezbarske-kurzy.cz

Aneb velká radost z malého kousku dřeva. Vonět k dřevu, hladit dřevo, naslouchat dřevu a z hrubého dělat jemnější... Přijďte se zastavit v čase a načerpat nové tvořivé síly. Dovolte Vašim rukám vytvořit z darů stromů něco krásného nebo darujte tento zážitek setkání se dřevem a také se sebou samým někomu blízkému.