FARMA WENET BROUMOV z.s.

Farma je obklopena malebnou krajinou Broumovska, která skýtá mnohé vyžití v každém ročním období, od romantických procházek po okolí, po celodenní výlety do skal, zdejších lesů, návštěvy památek, ale i oddech a relax u našich zvířátek na farmě.

Návštěvník má možnost se setkat s různými druhy zvířátek na naši farmě chovaných, některá z nich má možnost si i osobně pohladit a zažít tak neobyčejné chvíle, odpočinout si v příjemném prostředí a nabít se novou energií.

Na naší farmě nabízíme možnost ubytování ve dvou stylově zařízených apartmánech. Parkování je přímo u farmy, Wi-Fi připojení, možnost dětských postýlek.

První apartmán je situován v přízemí, s krbem a možností spaní na peci. Dále má dvě samostatné ložnice, obývací pokoj, vybavenou kuchyňku, kde si lze cokoliv uvařit, koupelnu s vanou, sprchovým koutem a WC. Celkem je tento apartmán až pro 8 lidí.

Druhý apartmán je situován v patře, s terasou a výhledem nejen na farmu, ale i na Broumovské stěny. Jsou zde dvě samostatné ložnice, obývací pokoj, vestavěné patro pro spaní pro pět osob, vybavená kuchyňka a koupelna se sprchovým koutem a WC. Celkem je tento apartmán až pro 9 lidí.

Lze si zde také uspořádat oslavu narozenin, setkání s přáteli. Můžete využít i venkovní pergolu k posezení, rádi připravíme ohýnek na opékání. Na farmě jsou naučné a interaktivní cedule, houpačky pro děti, možnost posezení na lavičkách nebo pod pergolou. A hlavně na Vás čekají naše zvířátka, lamy, oslíci, velbloudi, dikobrazi, pávi, okrasná drůbež, papoušci, kozy, ovce, pštrosi a mnohá další.

FARMA WENET V BROUMOVĚ, TO NEJSOU JEN ZÁŽITKY SE ZVÍŘÁTKY, ALE I RELAX A POHODA V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ RODINNÉ FARMY.