Anna Černá Reality

Co mě vlastně přivedlo k založení vlastní realitní kanceláře? Byla jsem nespokojená s tím, co jsem viděla všude okolo. Mnoho kanceláří poskytovalo klientům služby, o kterých jsem měla sama pochybnosti a mnoho makléřů pracovalo pro kanceláře, které jim neposkytovali potřebnou podporu a inkasovali velké provize.

I já jsem si prošla takovou zkušeností a rozhodla jsem se, že budu dělat věci správně a najdu si k sobě kolegy, kteří to budou mít stejně. Věděla jsem, že poskytovat opravdu kvalitní služby není žádná věda, pokud člověk ví, kde jsou hranice. Kupříkladu velmi důležité pro mě bylo klientům poskytnout kvalitní právní zabezpečení, protože škody způsobené právními vadami mohou být u nemovitostí obrovské.

Věděla jsem také, jak a kde určitou nemovitost nabídnout tak, aby došlo k rychlému prodeji. Za nějaký čas jsem už nestíhala všechny klienty obsloužit. Založila jsem proto kancelář a přibrala kolegy, kteří sdílejí stejné hodnoty a mají stejně jako já rádi klienty i práci s nimi. Všem našim makléřům poskytuji takové zázemí a podmínky, jaké bych si já sama přála jako makléřka mít, ale nikde jsem je bohužel (nebo bohudík) nenašla.